Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Реферативна база даних (4)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Крупіна С$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.

Крупіна С. В. 
Комерціалізація інтелектуальної власності в харчовій промисловості України [Електронний ресурс] / С. В. Крупіна, Н. В. Яблонська // Економічні інновації. - 2018. - Вип. 66. - С. 105-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecinn_2018_66_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 414.83 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Дробот Т. 
Стан, тенденції та перспективи розвитку овочеконсервної галузі України [Електронний ресурс] / Т. Дробот, С. Крупіна // Науковий вісник [Одеського національного економічного університету]. - 2018. - № 1. - С. 71-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nv_2018_1_8
Проаналізовано стан овочеконсервної галузі України, тенденції та перспективи її розвитку в умовах ринкової економіки. Розглянуто проблеми продовольчій безпеки країни, формування і функціонування овочевої галузі, проблеми її розвитку в країні. Запропоновано основні шляхи вирішення цих проблем. Розглянуто, що факторами успішної діяльності багатьох великих овочеконсервних підприємств за сучасних ринкових умов є розвиток всесезонних напрямків виробництва і реалізації продукції, співпраця з між ними та сільськогосподарськими підприємствами або створення власної сировинної бази. Одним з напрямків виходу з овочевої кризи є підвищення виробництва якісної, конкурентоспроможної продукції за доступними для населення цінами та яка має потенціал виходу на зовнішні ринки овочеконсервної продукції.
Попередній перегляд:   Завантажити - 435.694 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Крупіна С. 
Система управління конкурентоспроможністю підприємства [Електронний ресурс] / С. Крупіна, Н. Яблонська // Науковий вісник [Одеського національного економічного університету]. - 2016. - № 4. - С. 133-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nv_2016_4_13
Розглянуто питання щодо системи управління конкурентоспроможністю. Запропоновано основні підсистеми, які складають систему управління та принципи забезпечення підвищення конкурентоспроможності підприємства (КСП). Виділено, що кожна система управління КСП повинна мати: мету, об'єкт, суб'єкт, методологію, принципи, процес і функції управління, які мають знаходитися у взаємозв'язку один із іншим. Проблема управління КСП - це комплексна, складна та багатоаспектна проблема, від вирішення якої залежить рівень економічного та соціального життя країни. КСП характеризує існування підприємства на ринку, надає можливість оцінити поточний і прогнозувати майбутній стан, вибирати різні варіанти управлінських рішень, які б забезпечували перехід із одного стану в інший.
Попередній перегляд:   Завантажити - 172.401 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського