Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Крупіна С$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. |
Крупіна С. В. Комерціалізація інтелектуальної власності в харчовій промисловості України [Електронний ресурс] / С. В. Крупіна, Н. В. Яблонська // Економічні інновації. - 2018. - Вип. 66. - С. 105-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ecinn_2018_66_14
| 2. |
Дробот Т. Стан, тенденції та перспективи розвитку овочеконсервної галузі України [Електронний ресурс] / Т. Дробот, С. Крупіна // Науковий вісник [Одеського національного економічного університету]. - 2018. - № 1. - С. 71-82. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nv_2018_1_8 Проаналізовано стан овочеконсервної галузі України, тенденції та перспективи її розвитку в умовах ринкової економіки. Розглянуто проблеми продовольчій безпеки країни, формування і функціонування овочевої галузі, проблеми її розвитку в країні. Запропоновано основні шляхи вирішення цих проблем. Розглянуто, що факторами успішної діяльності багатьох великих овочеконсервних підприємств за сучасних ринкових умов є розвиток всесезонних напрямків виробництва і реалізації продукції, співпраця з між ними та сільськогосподарськими підприємствами або створення власної сировинної бази. Одним з напрямків виходу з овочевої кризи є підвищення виробництва якісної, конкурентоспроможної продукції за доступними для населення цінами та яка має потенціал виходу на зовнішні ринки овочеконсервної продукції.
| 3. |
Крупіна С. Система управління конкурентоспроможністю підприємства [Електронний ресурс] / С. Крупіна, Н. Яблонська // Науковий вісник [Одеського національного економічного університету]. - 2016. - № 4. - С. 133-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nv_2016_4_13 Розглянуто питання щодо системи управління конкурентоспроможністю. Запропоновано основні підсистеми, які складають систему управління та принципи забезпечення підвищення конкурентоспроможності підприємства (КСП). Виділено, що кожна система управління КСП повинна мати: мету, об'єкт, суб'єкт, методологію, принципи, процес і функції управління, які мають знаходитися у взаємозв'язку один із іншим. Проблема управління КСП - це комплексна, складна та багатоаспектна проблема, від вирішення якої залежить рівень економічного та соціального життя країни. КСП характеризує існування підприємства на ринку, надає можливість оцінити поточний і прогнозувати майбутній стан, вибирати різні варіанти управлінських рішень, які б забезпечували перехід із одного стану в інший.
|
|
|